Neverovatno

DOVOLJNO JE JEDNOM DA POGLEDAM ŽENU I DA SHVATIM KAKVOG MUŠKARCA VOLI! EVO KAKO: Tvrdi ruski pisac, Edvard Radžinski!

Osobe sa kojima se družite, sa kojima živite ostavljaju dubok trag na vama. Ti tragovi se vide "iz aviona"

Ljubav i zavođenje
14:36h Autor:
Foto: Shutterstock

Ruski pisac Edvard Radžinski pronikao je u samu srž ženske duše. Ovako je pisao:

"Ako žena ne voli muškarca, a on nju voli; ona će se prema njemu ponašati na svoj način, tj. nemarno. U budućnosti će isto takvo, nemarno ponašanje da prenese prema sledećem muškarcu kojeg će voleti možda više nego ovog prvog. Dok će taj prvi muškarac da se zaljubi u ženu koja će ga na neki način kinjiti."

S druge strane, književnica Ajn Rand je primetila da muškarac bira ženu u skladu sa svojom filozofijom, a ako ga privlače infantilne osobe, onda on tako sebe doživljava.

Čovek siguran u sebe, nikad neće potražiti devojku samo da bi se zabavio. On će uvek da bira jaku ženu za sebe, jer mu treba jaka osoba da prati njegovu jaku ličnost.

Ali ljudi se ne dele isključivo na dobre i loše, pametne i glupe, svi smo mi sklop kvaliteta, iskustva, pogleda na život... I družeći se sa drugim ljudima, padamo pod njihov uticaj i ne primećujući to.

Prezreni pogled prema ženi formira ličnost punu nepoverenja, pogrbljena ramena, nesiguran hod.

Kad muškarac vidi takvu ženu, odmah shvata da je ona tretirana kao stvar, kao plen.

Radžinski piše:

"Uvek mogu da prepoznam sa kakvim je čovekom žena bila ili jeste u braku. Žena je ogledalo koje odražava muškarca koji je sa njom. Ako je on pametan i briljantan, ona u jednom trenutku postaje takva; a ako je on dosadan, ona postaje zatupljena odjednom! Ovde govorim o ženama koje vole. Ako žena voli muškarca, ona će postati njegovo OGLEDALO!"

Zato devojke, pažljivo birajte svog životnog partnera!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...