Dobro razmislite

Udaja za bogataša? I nije tako dobra ideja!

Muškarci koji zarađuju manje novca uvek su ljubazniji i otvoreniji prema ženama, dok je bogataš češće sklon neveri i razuzdanom ponašanju, između ostalog
Wedding
11:36h
Udaja za bogataša? I nije tako dobra ideja!
Foto: Shutterstock

Iako zvuči primamljivo da imate bogatog muža koji će vam priuštiti sve što poželite u životu i koji će vas voditi na mesta na koja ne možete same da odete, ipak, postoji nekoliko razloga zašto bogat muškarac i nije baš dobar izbor.

Muškarci koji zarađuju manje novca uvek su ljubazniji i otvoreniji prema ženama. Muškarac koji je bogat češće je sklon neveri i razuzdanom ponašanju, a to vam sigurno može zasmetati koliko god se vi trudile da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

Muškarac koji je bogat smatra da je njegova uloga da donosi novac u kuću i da se brine o porodici, ali isto tako neće podržavati vaše ambicije. Uvek ćete morati da se borite sa njim da radite ili da imate neki hobi koji vas čini srećnom, dok to nije slučaj sa muškarcem koji malo zarađuje.

Bogataš se nikada neće truditi da pruži svoj maksimum u krevetu, dok će muškarac koji malo zarađuje pokušati da nedostatak novca nadomesti zadovoljstvom u krevetu. I, verujte, svaki put će vas oduševiti.

Međutim, koje su to žene za koje muškarci smatraju da nisu baš dobra prilika za ženidbu, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs