divna priča

LJUBAVNA PRIČA DANICE I LAZARA RISTOVSKOG: Sudbonosni susret pao je na prvoj godini glume, vole se 40 godina!


Danica i Lazar Ristovski jedan su od najskladnijih bračnih parova kod nas, a nedavno su se prvi put ostvarili u ulozi bake i deke jer je njihov sin Jovan dobio dete

Ljubav i zavođenje
12:47h Autor:
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Glumicu Danicu Ristovski su kao tetku Lili u serije "Igra sudbine" gledaoci odmah zavoleli, a mnogi od njih nisu znali da je prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta već 40 godina u srećnom braku sa velikanom srpskog glumišta Lazarom Ristovskim.

Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, sa osmehom se podsetila lepa glumica i otkrila da se zaljubila u njegov šarm i lepotu.

Danica i Lazar ristovski
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Njen suprug smatra da su njihove emocija sa godinama sve jače, ali racionalnije i sa mnogo više razumevanja.

— Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav — istakla je Danica jednom prilikom.

— A ljubav dobija oblik vode: tamo gde je staviš, gde se zadrži, takva i bude. Teče, ima svoje promene, ali je uvek tu. Nemam nikakav recept za brak: čovek je srećan ako mu se desilo nešto lepo – rekla je za “Novosti”.

Oduvek ističe da žena treba da bude odmerena i da zna taktički gde joj je mesto.

— Ako je u pitanju mudrost, žena ponekad treba da zaćuti, ali ne zato što mora. Mislim u pozitivnom smislu, ne samo u negativnom. Nekada treba i prećutati da bi se nešto još bolje rodilo — kaže Danica.

Pre nekoliko godina domaći mediji pisali su da ovaj par ima jedno važno pravilo, kog se pridržavaju od početka braka. Naime, navodno su se oni još pre mnogo godina dogovorili da Lazar sme da igra ljubavne scene, a Danica ne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...