LJUBAV KOJA JE PREŠLA SVE PREPREKE

Oprostila mu je prevaru i zatvorila oči na nedolično ponašanje: Ljubav Džastina i Džesike je jača od svih trzavica!

Njihova ljubavna priča traje već 11 godina, a na zajednčkom životnom putu su nailazili na razne prepreke koje su uspeli uspešno da prevažiđu

Ljubav i zavođenje
12:47h Autor:
Foto: Profimedia

Džesika Bil i Džastin Timberlejk su primer da uz rad na vezi ona može da traje dugo. Da bi brak bio uspešan on zahteva ulaganje.

 

Prvi put su se sreli na dodeli Zlatnog globusa 2007. godine. Već tada su se pojavile prve varnice između njih, ali je sve ostalo na tome. Svako je krenuo svoji putem, ali je Džastin bio uporan da se ponovo nađe u njenom društvu.

 

Nije mnogo oklevao, skupio je hrabrosti i pozvai je na sastanak. "Učinio sam to na starinski način - telefonom", rekao je Timberlejk na konferenciji za štampu 2012. godine. "Morao sam da budem prilično uporan kako bih je nagovorio da kaže da. Izgleda da sam dobar u ubeđivanju, pa je na kraju i pristala."

 

Zbog posla na početku karijere su dugo bili razdvojeni, ali to je samo učvrstilo njihovu vezu, kažu oni.

 

Brak bez trzavica bi bio dosadan: Ljubavna priča Sare Džesike Parker i Metjua Broderika je sve, samo ne obična!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

"Dugo je prošlo od upoznavanja do prvog poljupca, jer sam ja bio odsutan zbog snimanja. Razgovarali smo dugo telefonom, kao neki klinci", otkrio je Džastin.

 

 

Međutim, njihova naizgled jaka veza je prekinuta 2011. godina. 

 

Tada je Džastin izjavio: "Ona je najznačajnija osoba u mom životu. U mojih 30 godina ona je najposebnija osoba koju sam upoznao. Radije ne bih da pričam o njoj, jer je za mene to bolna tema, ali ona će zauvek ostati u mom srcu."

 

Još jedna šansa za ljubav 

 

Nakon 3 meseca odlučili su da daju još jednu šansu vezi i da krenu ispočetka. Nakon nekoliko meseci od obnavljanja romanse on je zaprosio Džesiku, a ona je pristala. 2012. venčali su se u Italiji. Džesika nije nosila tradicionalnu belu venčanicu, već je izabrala haljinu ljubičaste boje.

 

To nije bila ljubav na prvi pogled, ali je ljubav za ceo život: Kako su se zavoleli Penelope Kruz i Havijer Bardem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hochzeitshero (@hochzeitshero.de) on

Sigurni koraci ka sreći

 

Otkako su izgovorili svoje sudbonosni "da" žive pravu ljubavnu bajku. Iako se pisalo da imaju poteškoća sa potomstvom, 2015. su poželeli dobrosošlicu sinu Renaldu. Rođenje deteta je dodatno učvrstilo njihov odnos. 

 

 

"Imamo slične poglede na svet i cenimo iste vrednosti, odanost i iskrenost zauzimaju visoko mesto na našoj listi prioriteta. Volimo da se zabavljamo. Volimo puno istih stvari. Takođe, orijentisani smo na uspeh u karijeri", rekla je ona na pitanje u čemu se krije uspeh njihovog braka.

 

Priča Meril Strip i Dona Gramera vraća veru u istinsku ljubav: Čuvamo leđa jedno drugom već 40 godina!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Trzavice u raju

 

Izgleda da je Džastin zaboravio na te prioritete, pa se njihova ljubav našla na pravom ispitu. Džastin je fotografisan kako se drži za ruke sa mlađom koleginicom, dok je bilo očigledno da ne nosi burmu i da ima nečasne namere prema mladoj glumici.

 

Paparaci su par fotografisali i sutradan ujutru kako izlazi iz iste prikolice, a njegova supruga, Džesika se na pitanja novinara hrabro smeškala.

 

Nakon dve nedelje od "neprijatnosti" koje je priredio svojoj supruzi, Džastin se oglasio javno, na Instagramu i to sledećom objavom:

 

"Pokušavam da se držim dalje od ogovaranja, ali moja porodica i ja smatramo da je neophodno da prokomentarišem skorija govorkanja koja su povredila ljude koje volim.


Kako je Vanesa prebolela Brajantovu prevaru: Ono što je ona prevalila preko leđa, malo koja žena može! (FOTO)

foto: Profimedia

Pre nekoliko nedelja, napravio sam strašnu grešku u proceni - ali da bude jasno - ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice.

 

Te noći sam popio previše i iskreno mi je žao zbog mog ponašanja. Ovo nije uzorno ponašanje koji želim da moj sin sledi.

 

Izvinjavam se svojoj neverovatnoj ženi i porodici zbog toga što sam ih izložio neprijatnoj situaciji, samo želim da se fokusiram na to da budem najbolji otac i muž.

 

Njiova ljubav je toliko jaka, pa je Džesika rešila da zatvori oči na ovu aferu i nastavi dalje ruku pod ruku sa njim. Njihovom braku ne mogu ništa nikakve trzavice, on je jači od svih prepreka. čini se.

 

Ljubav Salme Hajek i milionera odoleva preprekama već čitavu deceniju: Jedino on je znao kako da me zadrži kraj sebe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

(stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...