Stručnjaci imaju odgovor

Kada kriza zakuca na vrata: Zašto žene radije biraju prevaru umesto razvoda!

Kada ljubav počne da se gasi neke žene radije varaju umesto da porade na rešavanju probelma

 

Ljubav i zavođenje 26.08.2019. - 13:35h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Profimedia

Žene varaju kada za to imaju dobar razlog. Veliki broj onih koje počine preljubu i nakon toga ostaje u braku. Psiholozi i bračni savetnici objašnjavaju šta je razlog takvog ponašanja.

 

Najčešći razlozi za to su:

 

Žele da budu sigurna u svoja osećanja

 

Iako možda razmišlja o prekidu veze u kojoj se trenutno nalaze one žele da budu sigurna da su našle pravog muškarca sa kojim će moći da nastave život. Nisu spremne da ostanu bez partnera, pa zato sede na dve stolice.

 

Nemaju dovoljno hrabrosti da preduzmu ovaj korak

 

Kada su potpuno sigurne da želi da napuste partnera, neke ćene nemaju dovoljno hrabrosti da se suoče sa partnerom. Umesto da partneru direktno kaže da je sve gotovo i nastavi život bez njega, ona se radije odlučuje za prevaru.

 

Šta da radi muž kada supruga odluči da se razvede?

Ne žele da se posvete jednom čoveku

 

Nekim ženama nije dovoljno da imaju jednog partnera u životu. Za njih je prevara zabava. Uglavnom svoje emocije čuvaju za partnera sa kojim je u braku, ali joj je potrebna i zbava sa strane.

 

Prevara iz osvete

 

Čak i kada oprosti, ukoliko je muškrac prevario ženu, ona će se truditi da mu ne ostane dužna. Kada ne može iskreno da pređe preko partnerove nevere,  umesto da prekine vezu, radije će se osvetiti. 

 

Nikada nije zaista ni volela

 

Žene nekada stupaju u brak iz pogrešnih razloga. Možda joj je u tom trenutku jednostavno trebala emocionalna ili materijalna podrška ili nije želelea da bude usamljen ili je pomislila da su te emocije bile ljubav. Psiholozi kažu da kada se dese ovakve situacije, žene uglavnom na kraju i prevare svoje partnere.

 

Žena traži razvod od nepodnošljivo dobrog muža: Čeznem da se barem jednom posvađamo!

 

(stil.kurir.rs)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...