Ispovest

On je najgori ljubavnik u mom životu: Sve je trajalo ukupno 20 sekundi!

Kada se žena žali na lošeg ljubavnika, njoj pre svega smeta sebičnost u krevetu i brzina kojom se sve dovija
Sex 28.05.2016. - 18:06h Autor: express.hr
Foto: Shutterstock

Preuranjena ejakulacija pogađa oko 30 posto muškaraca, najčešće mlađe životne dobi i s manje seksualnog iskustva. Uzroci su najčešće psihičke prirode - od manjka samopouzdanja do stanja preterane uzbuđenosti. Iako većina žena ne smatra to nepremostivom preprekom u seksualnom životu, većina će se žaliti ako partner ne smatra kako se nešto treba preduzeti - odnosno njemu je svejedno jer je on zadovoljan tako kako je. Ovo su stvarne priče anonimnih žena o njihovim seksualnim iskustvima s muškarcima koje doživljavaju kao najgore ljubavnike u svom životu:

 

Mislio je da je najbolji ljubavnik na svetu

 

"Nalazila sam se s njim neko vreme, izlasci su bili duhoviti i zanimljivi, baš mi se sviđao i nekako sam očekivala da će nam seks biti fantastičan. Prvi put i nije bilo nešto, ali ko to može zameriti, ali činilo se kako je svaki put sve gore i gore. Trajalo bi 30 sekundi, nakon kojih bi se on zakotrljao i zahrkao. Najgori deo je bio taj što je on u potpunosti bio zadovoljan sobom i očigledno totalno nezainteresovan da zadovolji mene. Davala sam mu signale, govorila na tu temu, ali potpuno me je ignorisao. Odlučila sam da nešto preduzmem: Dok je on ležao zadovoljan sobom, ja sam strgnula pokrivače i počela se samozadovoljavati. Nije mi toliko ni bilo do orgazma već do toga da mu pokažem šta je, odnosno nije uradio. Nakon toga sam ustala, obukla se i otišla kući, a on me u čudu gledao. Nisam više razgovarala s njim. Mogu oprostiti muškarcu što je završio prerano, ali ne mogu to što ga baš briga za partnera."

 

A ipak sam ostala s njim

 

"Bili smo u vezi dva meseca i svaki naš seks je u proseku trajao ne duže od tri minute. Situacija je bila još gora kod oralnog seksa, ako bi ga ja zadovoljavala trajalo je od 6 do maksimalno 30 sekundi. Takođe, nije se mogao pohvaliti ni veličinom "alata", što je seks činilo još gorim. Ni danas mi nije jasno zašto sam ostala s njim dva meseca, iskreno mislim da mi je imponiralo to što oralni seks traje toliko kratko - odnosno smatrala sam to svojom zaslugom."

 

Postala sam ljubavnica svom bivšem suprugu: On ima drugu, ali ja ga i dalje volim!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Uvek postoji prvi put

 

"Čula sam od drugarice za momke koji su gotovi pre nego se one i zagreju, ali sama se nisam nikad s tim susrela. Sve do jednom... Bio je seksi, zgodan i znao je s rečima, pa sam mislila i da će "znati u krevetu". Kao predigru započela sam s oralnim seksom. Doživeo je orgazam bez da je on mene dotaknuo i zaspao odmah nakon toga. Nisam se više videla s njim."

 

A nije ni došlo do seksa...

 

"Dogovorila sam s jednim dečkom da ćemo se naći u njegovom stanu, a seksualna hemija između nas je bila očigledna. Započeli smo sa ljubljenjem i pipkanjem uza zid i brzo se premestili na krevet. Valjali smo se po krevetu i on je svršio. Nije ni došlo do pravog seksa. Nismo bili tinejdžeri."

 

Prekidi duži od samog seksa

 

"To se dogodilo prošli vikend i bio je to naš prvi seks. Predigra je trajala dugo i zaista uključivala svašta, a kad smo došli do seksa - katastrofa. Sve je trajalo ravno 20 sekundi. Htela sam da poludim. Mislim, pa dobro, drugi put će biti duže, ali ne... "

 

Obara s nogu i najjače zavodnike: 4 ženska trika koji muškarcima pomućuju pamet!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...