Strašno

Šokirala priznanjem: Imala sam seks na žurci sa 25 mladića, sada sam trudna!

Nijedan od njih nije nosio kondom. Ne znam šta da radim s bebom, požalila se devojka
Ljubav
22:50h Autor:
Šokirala priznanjem: Imala sam seks na žurci sa 25 mladića, sada sam trudna!
Foto: Thinkstock

Engleska pevačica, voditeljka i glumica Kolin Nolan, koja u tabloidu Mirror daje savete o seksu, vezama i životnim problemima, dobila je ovog puta vrlo neobično pismo od očajne devojke.

"Draga Kolin, bila sam jako glupa. Nedavno sam bila na žurci gde sam se baš napila i imala seks sa svim prisutnim mladićima. Na televiziji je bio pornić, pa sam odlučila da ga kopiram. Sada sam otkrila da sam trudna - a nijedan od njih nije nosio kondom. Ne znam šta da radim s bebom, ali mislim da bi najbolje bilo da prekinem trudnoću. Očigledno je da nemam pojma ko je otac - mogao bi da bude bilo koji od njih 25. Sramota me."

Ispovest žena o najgorem seksu ikada: Nije ni primetio da sam imala epileptični napad!

Kolin joj je odgovorila:

"Tvoje pismo me veoma rastužilo. Tužna sam jer tako malo misliš na sebe i jer si dopustila da te ti muškarci iskoriste. Morala bi da obratiš pažnju na to koliko piješ i na ljude s kojima se družiš. Ljuta sam i zbog toga što nijedan dečko na žurci to nije pokušao da spreči i uzme u obzir kako ćeš se ti osećati sutra. Ne možeš da promeniš šta se dogodilo, ali nadam se da si naučila lekciju. Moraš da prestaneš da se kaješ i da se fokusiraš na to šta ćeš da uradiš sledeće. Razgovaraj sa svojim doktorom o testiranju na polne bolesti, kao i o trudnoći. Mislim da ti je potrebno savetovanje o tome šta se dogodilo i da li hoćeš da zadržiš bebu. Logično je da se osećaš loše zbog toga što se dogodilo, ali važno je da naučiš nešto iz toga i kreneš dalje", napisala je Kolin Nolan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs