Ako do sada niste punili paprike karfiolom sada ih obavezno probajte i uverite se da su fantastičnog ukusa. Prelep i lagani obrok od povrća bez mesa garantuje užitak u svakom zalogaju.
POTREBNO JE:
- 600 g karfiola
- 7-8 paprika za punjenje
- začini: so, biber
- 2 jaja
- 1 šargarepa
- 1 paprika
- 1 glavica crnog luka
- 200 g kisele pavlake/kačkavalja
- kolutovi paradajza
PRIPREMA:
Na ulju ispržiti sitno iseckan luk, papriku i šargarepu. Karfiol obariti pa ga isitniti. Prženi luk i pavlaku dodati u karfiol.
Hilandarske posne punjene paprike bez pečuraka: Recept koji ćete želeti da sačuvate!

Dodati začine so i biber, pa sve dobro izmešati.
Papriku oprati, izvaditi seme, raseći je i puniti nadevom. Napunjenu papriku dozgo zatvoriti kolutovima paradajza. Izrendati preko paprika kačkavalj i malo pouljiti.
Peći u rerni na 200 stepeni C 30-40 min.
Posni delikates: Punjene paprike sa šampinjonima! (RECEPT)

Vaše paprike su gotove i spremne za serviranje!
Prijatno!
Izvor: (Kod bake u gostima)