Šnicle posolite, a zatim ih rastanjite tuckom. Sa obe strane ih uvaljajte u brašno i pržite ih na vrelom ulju. Kada dobiju lepu boju s obe strane, izvadite ih iz tiganja, a u njega stavite usitnjen ruzmarin. Kratko krčkajte dok ruzmarin ne pusti aromu, a zatim vratite šnicle u tiganj da se još malo zapeku. Savet Svako meso koje nameravate da pržite biće ukusnije i mekše ako ga prethodno potopite u mleko na neko vreme
Recepti sa Stilom
Šnicle s ruzmarinom
Uz ovaj recept fenomenalno ide i pogled na more
Recepti
11:32h Izvor: Gordana Simić
11:32h Izvor: Gordana Simić
Šnicle s ruzmarinom, Foto: Shutterstock
- 30 minuta
- Jednostavno
- Za 4 osoba
Sastojci
- 4 svinjske šnicle
- 3 kašike brašna
- grančica ruzmarina
- bibera i soli po ukusu
- ulja po potrebi