Sastojci: 1 glavica kiselog kupusa, suvo meso, slanina ili drugo meso po izboru, glavicacrnog luka, lovorov list, biber, mast.

Priprema: Iseckajte kupus na tanke rezance, a suvo meso prokuvajte i zatim isperite vodom. U posudi za pripremu poređajte kiseli kupus, pa meso (nizmenično) i nalijte vodom, poklopite posudu i ostavite da provri, piše Stvarukusa.rs.

Stišajte vatru i ostavite da krčka dok kupus ne omekša, a meso se lako skida s kostiju (suve kosti možete izbaciti). U drugoj posudi propržite na masti crni luk i slaninu, a zatim prespite kupus i meso u tu posudu i izmešajte.

Dodajte malo vode, biber, alevu pariku i ostavite da krčka, pa zapecite 15-ak minuta. Prijatno!

6 recepata sa kiselim kupusom: Fenomenalna jela u kojima će svi uživati!

krompir-bakina-kuhinja.jpg
Foto: Bakina kuhinja

Neopisivo dobar krompir sa pavlakom: Sjajan predlog za ručak ili večeru! (RECEPT)

Zima ne može da prođe bez bar nekoliko dana kada je podvarak glavna zvezda trpeze

Zima ne može da prođe bez bar nekoliko dana kada je podvarak glavna zvezda trpeze