Pikantan koh prepun je iznenađenja! U njemu su i pečurke, i slanina, i soja sos, i beli luk...
Sastojci: 500 g svežih šampinjona, 2-3 kašike soja sosa, 250 ml jogurta, 150 g
rendanog kačkavalja, pola kašičice belog luka u prahu, 2 jaja, 100 ml piva, 1 prašak za pecivo, 3 kašike brašna, 100 g tankih listića dimljene slanine, 3 kašike kukuruznog brašna, 3-4 grančice mirođije, ulje, so, mleveni crni biber.
Priprema: Listove slanine iseći na kocke, mirođiju sitno iseckati. Polovinu šampinjona iseći na listove, a drugu polovinu krupno izrendati. Unutrašnjost pravougaone tepsije namazati uljem.
U tepsiju staviti rendani kačkavalj, parčiće slanine, seckane i rendane šampinjone i isečenu mirođiju. Zatim dodati beli luk u prahu, poprskati soja sosom, posoliti i pobiberiti.
Razbiti jaja, pa dodati po tri kašike belog i kukuruznog brašna, prašak za pecivo, pivo, jogurt i dobro promešati žicom za mućenje. Dobijenu smesu preliti preko sastojaka u tepsiji. Peći 45 minuta na 180 stepeni.