Luk sitno iseckati i izdinstati na malo ulja. Dodati sok od paradajza, kečap, origano, malo soli i seckan peršunov list. Ukuvati da sos bude gušći. Podlogu za picu premazati sosom, a zatim poslagati iseckano povrće. Na kraju narendati mocarelu. Peći do 25 min. na 230 stepeni.
Recepti sa Stilom
Pica vegetarijana
Pica za ljubitelje zdravog života
Recepti
19:18h Izvor: Gordana Simić
19:18h Izvor: Gordana Simić
Pica vegetarijana, Foto: Shutterstock
- 40 minuta
- Jednostavno
- Za 4 osoba
Sastojci
- 1 podloga za picu
- 2 manja glavica crnog luka
- 2dl paradajz sosa
- 1 kašika origana
- 1 kašika seckanog peršunovog lista
- 4 kašike kečapa
- bibera i soli po ukusu
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
- 1 tikvica
- 150g pečurke
- 1 paradajz
- 150g Mocarela