Uzmite polovinu od svakog sastojka za nadev i stavljajte tačnim redosledom. Namažite uljem, zatim kečapom, pospite ispasiranom tunjevinom, iseckanom šunkom, slaninom, maslinama, kaprom, na listiće iseckanim šampinjonima, origanom, bosiljkom, krupno izrendanim sirom. Na kraju pobiberite. U prethodno dobro zagrejanoj rerni pecite 12 minuta na 220 stepeni.
Recepti sa Stilom
Pica na italijanski način
Jedna pica i jedan Italijan!
Recepti
19:30h Izvor: Gordana Simić
19:30h Izvor: Gordana Simić
Pica na italijanski način, Foto: Shutterstock
- 15 minuta
- Jednostavno
- Za 4 osoba
Sastojci
- 1 podloga za picu
- 3 Kašike ulja
- 3 kašike kečapa
- 1 konzerva tunjevine
- 150g šunke
- 100g slanine
- 100g crnih maslina
- 2 kašike kapra
- 200g šampinjona
- kašičica origana
- kašičica bosiljka
- 150g tvrdog sira