Sastojci:

  • 250 g mlevenog junećeg mesa
  • 250g crnog luka
  • 250 g šargarepe
  • 500 g paradajz soka
  • 500g neutralne pavlake
  • 250 g kačkavalja
  • so, biber, vegeta, origano
  • crno vino
  • kore za lazanje
  • ulje
lazanje.jpg
Foto: Printscreen/YouTube

  Priprema:

U tiganju na ulju izdinstati sitno iseckani luk i šargarepu, pa dodati mleveno meso, začiniti i dinstati dok meso potpuno ne promeni boju, pa dodati paradajz i malo vina.

Na pouljen pleh ređati kore, crveni sos sa mesom, pa neutralnu pavlaku, zatim opet kore i ponavljati proces dok ne potrošite sve, a na kraju završiti korama i neutralnom pavlakom pa izrendati kačkavalj preko i posuti parmezanom.

Peći na 180 C u prethodno zagrejanoj rerni 30 do 45 minuta.

Prijatno!