Sastojci:
- 250 g mlevenog junećeg mesa
- 250g crnog luka
- 250 g šargarepe
- 500 g paradajz soka
- 500g neutralne pavlake
- 250 g kačkavalja
- so, biber, vegeta, origano
- crno vino
- kore za lazanje
- ulje
Foto: Printscreen/YouTube
Priprema:
U tiganju na ulju izdinstati sitno iseckani luk i šargarepu, pa dodati mleveno meso, začiniti i dinstati dok meso potpuno ne promeni boju, pa dodati paradajz i malo vina.
Na pouljen pleh ređati kore, crveni sos sa mesom, pa neutralnu pavlaku, zatim opet kore i ponavljati proces dok ne potrošite sve, a na kraju završiti korama i neutralnom pavlakom pa izrendati kačkavalj preko i posuti parmezanom.
Peći na 180 C u prethodno zagrejanoj rerni 30 do 45 minuta.
Prijatno!
Budi deo Stil zajednice.