Najlepša čokoladna torta od 6 sastojaka: Ne postoji kremastija i sočnija, topi se u ustima, fil i kore se odjednom prave

Recept za najkremastiju čokoladnu tortu od 6 sastojaka lako ćete zapamtiti, a pravi se još lakše!

Recepti
14:52h
Najlepša čokoladna torta od 6 sastojaka: Ne postoji kremastija i sočnija, topi se u ustima, fil i kore se odjednom prave
Foto: Youtube Printscreen / Domaći Recepti

Rabin torta se neverovatno jednostavno pravi, a ukus joj je fenomenalan. Pravi se od namirnice koje obično imate u kući i vrlo je izdašna, ali se svaki put pojede munjevitom brzinom. Nije preslatka, a zalogaji se tome u ustima!

Sastojci:

  • 12 jaja
  • 400 g čokolade
  • 250 g šećera
  • 250 g mlevenog keksa
  • 350 g putera
  • 500 g šlaga

Priprema:

Prvo umutite puter i šećer, pa dodajte žumanca, mleveni keks i prethodno rastopljenu čokoladu. Zatim posebno umutite belanca i sjedinite dobro sa prethodno dobijenom smesom. Potom je podeliti na dva jednaka dela.

Jedan deo je fil i odložite ga u frižider. A od druge polovine ispecite 4 korice. Pleh pre toga obložite papirom za pečenje.

Kada se kore ispeku, uputite šlag i sve je spremno za filovanje.

Ređate je na sledeći način: kora, fil, šlag - dok se ne potroši sav maetrijal.

Dekorišite je po želji i uživajte u fenomenalnom ukusu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs