Sastojci:

  • 500 ml slatke pavlake
  • 400 g pavlake
  • 150 g šećera u prahu
  • 500 g mlevenog keksa
  • 500 g smrznutih malina
  • 100 ml hladnog mleka (po potrebi)

Priprema:

Umutiti slatku pavloaku kao šlag. Pomešati kiselu pavlaku i šećer u prahu, pa dodati mleveni keks i sve dobro sjediniti. Gustina mase zavisi od suvoće keksa. Dodati zleđene maline i promešati. Smesu sipati u kalup ili šerpu, pa ostaviti da se ohladi. Premazati šlagom ili umućenom slatkom pavlakom, pa skinuti pbruč kalupa.

Bonus video:

04:17
SVI KOLAČI NAPRAVLJENI U KULINARSKOJ EMISIJI MALIŠANIMA U SVRATIŠTE! Evo kako su dečica reagovala na slatke poklone Izvor: Kurir teleivizija

Donosimo vam najbolji recept za najkremastiju brzu tortu, koja se sprema za 15 minuta.