Omiljeni doručak na Balkanu: Džumbus prženice su čista fantazija

Zapečene džumbus prženice je doručak u kojem imate sve: i zdravo i kalorično, odvoljno da vas drži sitim do ručka

Recepti
Omiljeni doručak na Balkanu: Džumbus prženice su čista fantazija
Foto: Printscreen/youtube

Sastojci:

  • 18 parčića hleba

Fil:

  • 4 do 5 jaja
  • 150ml mleka
  • 200g sira
  • 150g dimljene kobasice
  • 200g parizera
  • so po potrebi, origano
  • 1 paradajz
  • središnji deo hleba
  • 200g sira koji se topi
  • 3 kašike kečapa
    Prženice
    foto: Printscreen/youtube

Priprema: Umutite jaja, mleko, sir, kobasice, parizer, so i origano, paradajz i središnji deo hleba. Zatim u okvir koji ste napravili od kriški hleba stavite malo kečapa i fil koji ste napravili pa tako sve popunite. Zatim dodajte sir i zapecite u rerni na 200 stepeni Celzijusa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs