Sastojci:

-2 jajeta -1,5 šoljica šećera -1 jogurt -1/2 šoljice ulja -1 prašak za pecivo -1 vanilin šećer -2 šoljice brašna -korica od limuna -4 jabuke -cimet

shutterstock-1681936210.jpg
Foto: Shutterstock

Priprema:

1. Pleh za pečenje obložiti papirom i posuti šećerom. Na šećer slagati oguljene i na deblje kriške isečene jabuke. Po vrhu ih posuti cimetom.

2. Sastojke za biskvit pomešati, a umućena belanca u smesu dodati na samom kraju. Biskvit preliti po jabukama i peći oko pola sata na 190 stepeni.

3. Kad je kolač gotov, okrenuti ga na odgovarajuću tacnu.

03:04
"TRPI BOLOVE SVAKI DAN, KONAČNO ĆE IMATI BOLJI ŽIVOT!" Oglasila se srpska heroian nakon vesti da mala Nađa dobija lek od države Izvor: Kurir televizija

Služiti ga ohlađenog, a po želji ga ukrasiti šlagom