Jaja u srcu od viršli
Potrebni su vam viršle, jaja, so i čačkalice. Presecite viršlu po sredini, ali ne do samog kraja. Napravite srcoliki oblik, pa ga lagano pričvrstite čačkalicom. Ugrejte pleh s malo ulja u kome će se peći viršle i jaja, pa prvo stavite srce od viršle, a u njegovu sredinu razbijte jaje na oko.
![jaja srce, jajau srcu, virsle srce, jaje u virsli, jaje u hlebu](/data/images/2024/02/13/21/350430_glavna--stockphotoheartshapedsausagewithfriedeggservedwithheartshapedbreadandtomatoesonplatewithwhite2091827128_ff.jpg?ver=1707856549)
Posolite po ukusu i vratite u rernu i pecite na 150 stepeni pet-deset minuta. Pre služenja lagano izvadite čačkalice.
![jaja srce, jajau srcu, virsle srce, jaje u virsli, jaje u hlebu](/data/images/2024/02/13/21/350432_jaje-u-hlebu--stockphotoheartshapedsunnysideupeggwithtoastonlightbluewoodenbreakfasttabletopvalentinesday363027287_ff.jpg?ver=1707856565)
Srce u hlebu
Kalup u obliku srca utisnite u sredinu hleba i izvadite taj deo. Ostatak parčeta stavite na podmazan pleh pa u sredinu stavite jaje, posolite i ispecite. Servirajte na tanjiru na kom ste kečapom iscrtali srca.
![jaja srce, jajau srcu, virsle srce, jaje u virsli, jaje u hlebu](/data/images/2024/02/13/21/350431_kanapei---stockphotosausagetomatocheesecanapesintheformofheartforvalentinesdayholidaytoning2403264809_ff.jpg?ver=1707856581)
Kanapei
Od srcolikih ostataka hleba od srca u hlebu napravite kanapee sa sastojcima koje imate u kući, u njih zabodite neku ukrasnu čačkalicu i poslužite.