RUČAK ZA DANAS: Piletina i krompir u pavlaci iz rerne, jednostavan recept za sočan obrok koji se pamti

Naš današnji predlog za ručak je jedan klasik: meso i krompir, ali ako ih spremite na ovaj način - biće savršen ručak

Recepti
Autor:
RUČAK ZA DANAS: Piletina i krompir u pavlaci iz rerne, jednostavan recept za sočan obrok koji se pamti
Foto: Printscreen/youtube

Piletina je uvek dobar izbor za brzi ručak, a mi vam danas donosimo jedan klasik (meso sa krompirom):

Potrebno je:

  • 1 pileće grudi
  • 1 glavica crnog luka
  • 3 jaja
  • so i biber
  • 250 ml pavlake za kuvanje
  • ulje
  • sir

Priprema: U vatrostalnu činiju stavite malo ulja i sitno seckanu glavicu crnog luka. Preko nje stavite iseckan krompir koji ste posolili i stavili biber. Preko krompira isečenu piletinu, a onda umutite jaja i pavlaku sa soli i prelijte preko. Poklopite sa alu folijom pa pecite u rerni oko sat vremena na 200 stepeni Celzijusa.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs