promo

Da li ste probali novi ukus namaza br. 1 u Evropi?

Svaki namaz se sprema od pažljivo odabranih komada mesa ili ribe vrhunskog kvaliteta sa dodatkom prirodnih začina.

Recepti
Autor:
Da li ste probali novi ukus namaza br. 1 u Evropi?
Da li ste probali novi ukus namaza br. 1 u Evropi?, Foto: Promo

Brzo živimo i baš zbog toga nekada moramo, a nekada želimo da nađemo i uradimo sve na jednom mestu. Svi smo u potrazi za brzim i ukusnim idejama koje će nam „pokloniti“ malo vremena da ga sa porodicom, pre jutarnjeg izlaska u svet obaveza ili pre spavanja, provedemo pričajući, slušajući i prikupljajući pozitivnu energiju za izazove pred svima nama. Argeta to razume, i zbog toga već decenijama stvara ukuse koji su zasluženo broj 1 mesni i riblji namaz u Evropi kao najčešći izbor potrošača.

Zahvaljujući omiljenom namazu Evropljana, odavno ne morate da dodajete sloj pavlake na omiljeni mesni ili riblji namaz jer su tu ukusi u koje je dodata kremasta pavlaka, a sada čak ne morate da birate da li ćete uzeti namaz od goveđeg ili kokošijeg mesa, jer novi ukus Argeta Lovačka sa komadićima goveđeg mesa spaja kokošiji namaz vrhunskog kvaliteta sa sočnim goveđim mesom u ukus koji mora probati svaki gurman.

Promo
foto: Promo

A kako je Argeta uspela da sruši sve predrasude i mitove o paštetama?

U samoj fabrici za proizvodnju koriste se inovativne metode kako bi se osigurala dugovečnost proizvoda bez veštačkih aditiva. Svaki namaz se sprema od pažljivo odabranih komada mesa ili ribe vrhunskog kvaliteta sa dodatkom prirodnih začina, biljnih ulja, bez konzervansa, aditiva, veštačkih boja, palminog ulja i glutena i zbog čega ponosno ističe da je dobra strana hleba.

Moramo priznati da je izuzetno težak zadatak zadovoljiti sva čula najrazličitijih porodica. Od onih koji od obroka očekuju neku novu avanturu, koji vole tradicionalne ukuse pa sve do onih kojima je važan kvalitetan i brz obrok koji će im održati energiju tokom čitavog dana. Bez obzira koja očekivanja imali, sve ih vezuje jedna stvar, a to je obrok bez griže savesti.

Ako ne verujete nama, verujte svima koji su do sada posetili stranicu spread love, napravili svoj hleb i odlučili da na njegovu dobru stranu namažu br. 1 namaz u Evropi. Zgrabi i ti svoju omiljenu narandžastu konzervu i stvori nove uspomene uz namaz sa svežim domaćim hlebom koji će postati i tvoj broj 1.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs