Recepti sa Stilom

Kiseli gulaš

Meso isecite na kockice.
Recepti
20:56h
Kiseli gulaš
Kiseli gulaš, Foto: Shutterstock
  • 50 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 500g svinjskog mesa
  • 2 Crnog luka
  • 2 aleve paprike
  • 2 brašna
  • 2 mešavine začina
  • kisele pavlake
  • 150g kiselih krastavaca

U tanjiru pomešajte brašno, papriku i mešavinu začina. Meso uvaljajte u mešavinu s brašnom i propržite ga na zagrejanom ulju u široj šerpi. Kada meso porumeni, dodajte seckani luk i jelo zalijte vodom. Ostavite da se kuva pola sata. Na kraju dodajte umućenu pavlaku i iseckane kisele krastavce, pomešajte i ostavite da se jelo kuva još pet minuta.SavetJela kuvajte na niskoj temperaturi i uvek poklopljena. Manje se gube vitamini, a i mnogo su ukusnija

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs