Sastojci:
- 1kg. belog pilećeg mesa
- 2-3 kašike senfa
- 2 kašičice začina
- 200 g. rendanog kačkavalja
- 150-200 g suvog mesa
- 150 g kačkavalja na listiće
Preliv:
- 2 jaja
- 1 čaša kisele pavlake - 180g
Priprema:
Iseći belo meso na dve šnicle (na isti način iseći svo belo meso) poredjati u podmazan pleh posuti začinom pa premazati senfom. Preko senfa staviti rendani kačkavalj a preko kačkavalja poredjati suvo meso. Preko suvog mesa poredjati kačkavalj na listiće.
Preliv: izmutiti jaja (viljuškom samo da se sjedine jaja )pa dodati kiselu pavlaku, preliti bajaderu prekriti folijom pa peći na 200 C 30 min a zatim skinuti foliju i dopeći još 15 min da se uhvati lepa crvena korica.
Proces pripreme možete pogledati u vudeu ispod: