Potrebno je:
- 500 grama svinjskog karea
- 3 kašike soja sosa
- 3 čena belog luka
- grančica svežeg ruzmarina
- 500 spanaća
- 400 ml neutralne pavlake
- So i biber
Priprema: Svinjski kare istanjite pomoću čekića za meso. Posolite i pobiberite. Ostavite da malo odstoji, a zatim stavite na vrelo ulje u tiganj da se peče. Pazite da porumeni s jedne i druge strane, a onda dodajte soja sos, ruzmarin i jedan čen belog luka(ceo). Poklopite, smanjite vatru i ostavite da se lagano krčka.
Nakon 10ak minuta, svinjetina je gotova.
Sos od spanaća pripremite tako što ćete na malo ulja da propržite očišćen i iseckan bejbi spanać (možete i brikete zaleđenog spanaća). Dodajte neutralnu pavlaku i krčkajte. So i biber i proceđena 2 čena belog luka.
Skonite sa ringle i poslužite!