UKUSNO I ZDRAVO

U OVOM SASTOJKU JE CAKA: Ovako se pravi najbolje kuvano vino! (RECEPT)

Obavezno zapišite ovaj recept

Recepti
Autor:
U OVOM SASTOJKU JE CAKA: Ovako se pravi najbolje kuvano vino! (RECEPT)
Foto: Profimedia

Sastojak koji daje kuvanom vinu posebnu aromu i šmek je kriška pomoradže. Ovo je najbolji recept koji ćete naći.

Potrebni sasstojci su:

Priprema:

Jednu kašiku šećera otopiti na tihoj vatri, a kad požuti prelijte vodom, pojačajte temperaturu i sačekajte da voda provri. Zatim dodajte još jednu kašiku šećera i vino. Kad počne da peni sklonite da ringle (ne snete dozvoliti da vino provri nikako).

Nakon toga dodajte i ostale sastojke i sačekajte 5 minuta pre nego što krenete da pijete kako bi vino dobilo zaniljivu aromu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs