Sastojci:
Sastojci za nadev:
- 200 grama krem sira
- 250 grama blanširanog i oceđenog spanaća
- 250 grama artičoke iz tegle ili zaleđenih
- 80 grama rendanog sira
- 30 grama rendanog parmezana
- 3 čena naseckanog belog luka
Foto: Profimedia
Priprema:
- U manju posudu izmešajte so,biber i beli luk.
- Meso operite i posušite, pa svaki komad prepolovite i istucite čekićem za tucanje mesa.
- Svaki komad natrljajte pripremljenim začinom i ostavite sa strane dok ne napravite nadev.
- U posudi dobro izmešajte krem sir, pa dodajte naseckane artičoke i spanać, naseckani beli luk, rendani sir i parmezan, pa sve dobro izmešajte.
- Rastučeno meso posložite na pleh, pa pripremljeni nadev ravnomerno podelite između komada mesa.
- Svaki komad urolajte u rolnicu, te svaku rolnicu umotajte u slaninu i učvrstite čačkalicama.
Donosimo vam odliičan recept za jelo koje možete spremati i za ručak i za večeru
Budi deo Stil zajednice.