Na prvi pogled ove torte osvajaju sve, ali napraviti ih savršeno je često problem. Zato vam donosimo recept sa kojim nema greške. Glazura svaki put ispaden savršena ukoliko pratite sledeće uputstvo.
Evo kako se sprema Cezar salata: Nezaobilazno slavsko predjelo! (VIDEO, RECEPT)
Potrebno vam je:
- 20g želatina
- 120ml vode
- 300g glukoze
- 300g šećera
- 150ml vode
- 200g zaslađenog kondenzovanog mleka
- 300g čokolade (bele, crne, ,mlečne ili kombinovane)
- boja za hranu
Teleća čorbica: Za jačanje dečjeg imuniteta! (RECEPT, VIDEO)
Priprema:
Potopite želatin u hladnoj vodi. Pomešajte glukozu, šećer i vodu i stavite na ringlu pa sačekajte da provri. Sklonite s vatre i u smesu dodajte želatin. Dodajte kondenzovano mleko. Prelijte preko čokolade i maslaca i mešajte da mehurići vazduha nestanu.
Jednostavne i savršene: Pohovane palačinke sa sirom i šunkom kojima niko ne može da odoli! (RECEPT)
Glazuru koristite na temperaturi od 35 stepeni. Ono što Ksenijin kolač čini drugačijim je njegova unutrašnjost.
Prateći ova upustva, dobićete glazuru koju možete da prelijete preko torte.
Za efekat mermera, koristite više različitih boja za hranu.
Francuski tost gotov za tren oka: Slatki doručak koji garantuje najlepši početak dana! (RECEPT)
Voćna torta bez pečenja: Savršen slavski desert! (VIDEO, RECEPT)