Sastojci:
- 2 kašike tamnog susamovog ulja
- 2 sitno seckana čena belog luka 2 kg pilećih grudi bez kostiju i kožice
- 1 brokoli bez stabljiki
- pakovanje pečurki
- 3 šargarepe oguljene
- 1 kineski kupus iseckan
- 100g zelene boranije
- 2-3 kašike terijaki sosa
Piletina kapreze: Divna ideja za lagani letnji ručak! (RECEPT)
Priprema:
- Zagrejte 1 kašičicu ulja u tiganju na srednjoj vatri.
- Dodajte beli luk i promešajte.
- Stavite piletinu u tiganj i pecite 4 minute sa svake strane
- . Izvadite iz tiganja, narežite na trake, stavite na stranu.
- Zagrejte preostalu kašiku ulja u tiganju na visokoj temperaturi.
- Dodajte povrće i terijaki sos.
- Pržite brzo dok povrće ne počne da se omekšava.
- Dodajte pileće trake, dobro sjedinite i nastavite da kuvate 2 do 3 minuta.
Ručak gotov za 15 minuta: Piletina sa testeninom koju ćete uvek praviti! (RECEPT)