Potrebno je:

2 pileća bataka, 4 lista kačkavalja, 4 lista sudžuka, 4 ćevapa, ulje, 500 gram mladih krompirića.


Začini:

Priprema:

Izlupano meso namazati senfom, dodati sve začine, staviti listove kačkavalja, sudžuk, i dva ćevapa.

Kaserole sa krompirom i slaninom: Gurmanski ručak za celu porodicu! (RECEPT)

4.jpg
Foto: Bakina kuhinja

Pokriti drugom polovinom mesa pa uviti suvom slaninicom.

Kao prilog uz meso možete staviti krompiriće sa začinima.


Bakina gurmanska pohovana paprika: Raj za nepca! (RECEPT, VIDEO)

img-6229.jpg
Foto: Bakina kuhinja

Peći na 220 stepeni Celzijusa oko sat vremena.

Uživajte u ovim fenomenalnim zalogajima, prijatno!

Izvor: Kod bake u gostima

Još jedan preukusan recept direktno iz Bakine kuhinje!