Sastojci:
- 6 kriški hleba
- 3-4 kašike kokosovog maslaca
- 100 grama svežih jagoda
- 1 kašićica maslinovog ulja
- ½ kašičice sirćeta
- malo limunove korice
- 200 grama sira
- so
- biber
Gotov za 10 minuta, a topi se u ustima: Topli sendvič od sira i jabuke! (RECEPT)
Priprema:
- Hleb s jedne strane premažite kokosovim maslacem. Ta će strana doći direktno u dodir s tavicom i zapeći se.
- U maloj posudi pomešajte tanko iseckane jagode, maslinovo ulje i sirće.
- Dodajte limunovu koricu, si biber.
- Na krušku hleba stavite sir i jagode, poklopite drugom kriškom i pecite 3-4 minuta sa svake strane.
Topi se ustima: Napravite ovaj sendvič, savršena kombinacija sira, spanaća i paradajza! (RECEPT)