Pileća prsa razrežite tako da na svakom dobijete džep. Sir pomešajte sa seckanim belim lukom, posolite i dodajte sitno seckani peršun i spanać koji ste prethodno blanširali. Ovom smesom punite džepove, zatvorite ih čačakalicama i pržite na Iskon ulju sa obe strane dok ne porumeni.SavetPeršun će duže biti svež ako strukove operete i osušite, a listiće otkinete i sitno iseckate. Stavite ih u teglu, zatvorite u čuvajte u frižideru najviše 15 dana
Recepti sa Stilom
Punjena pileća prsa
Idealno sezonsko jelo za celu porodicu...
Recepti
17:50h Izvor: Stil Magazin
17:50h Izvor: Stil Magazin
Punjena pileća prsa, Foto: Shutterstock
- 60 minuta
- Srednje teško
- Za 4 osoba
Sastojci
- 4 komada pilećih prsa
- 4 kašike mladog sira
- 150 g spanaća
- 2 čena belog luka
- So
- peršun
- Ulje