Sastojci:
Foto: Profimedia
Priprema:
- Pripremite nadev za premazivanje kora tako što ćete umutiti jaja, šećer, griz, ulje, jogurt i prašak za pecivo, a onda dodajte cimet. U zavisnsoti od toga koliko ima kora, toliko ćete imati rolni.
- Odvojite po četiri kore ili po pet za jedan rolnu, pa na svaku namažite nadev, a na poslednju prvo nadev, pa višnje.
- Urolajte i pecite na 200 Celzijusa sve dok lepo ne porumene.
- Ostavie da se ohlade.
- Zatim, napravite preliv od 2 čaše vode i 2 čaše šećera i prelijte preko pite.
Bakina mafini lenja pita: Neodoljiva kombinacija ukusa osvojiće vas na prvi zalogaj! (RECEPT, VIDEO)
Ova poslastica je savršen predlog da ste zasladite nakon ručka, a njen ukus će vas sigurno fascinirati
Budi deo Stil zajednice.