Sastojci za podlogu:
- 200 grama keksa
- 140 grama maslaca
Krem od sira:
250 grama maskarpone sira
500 ml slatke pavlake za šlag (nezaslađenog)
200 grama krem sira
100 grama bele čokolade
6o grama šećera u prahu
1 kašičica ekstrakta od vanile
Žele od maline:
- 200 grama malina (može i smrznute)
- 100 ml vode
- 3 kašike šećera
- 1 vanilin šećer
- 1,5 kašičica želatina
- 3 kašike vode za želatin
Stilove domaćice probale: Ovo je najlepši i najbrži čizkejk na svetu! (FOTO, RECEPT)
Glazura sastojci:
- 200 grama bele čokolade
- 250 ml pavlake za šlag
Priprema:
- Sameljite keks i rastopite maslac.
- Premažite kalup s malo tog rastopljenog maslaca, a ostatak ulijte u keks i dobro promešajte.
- Utisnite smesu od keksa u kalup, a najbolje je da to uradite sa dnom čaše.. Što se bolje utisne, manje će se mrviti kada budete sekli.
Čizkejk čokoladne kuglice koje se ne peku: Sočne, hrskave i sa jedinstvenim ukusom! (RECEPT)