ODUŠEVIĆETE SE

Ukus će vas raspametiti: Hrskava pileća krilca sa parmezanom, maslacem i belim lukom! (RECEPT)

Hrskava i ukusna piletina je uvek sjajan izbor za ručak, a ovaj recept krilaca postaće vam omiljeni

Recepti
Autor:
Ukus će vas raspametiti: Hrskava pileća krilca sa parmezanom, maslacem i belim lukom! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 450 grama pilećih krilaca
  • 50 ml suncokretovog ulja
  • 100 grama rastopljenog maslaca
  • 4 čena belog luka
  • 2 kašike naseckanog peršuna
  • 70 grama narendanog parmezana
  • 1 kašičica mlevene crvene paprike
  • so
  • biber

Najbolji sos na svetu za pileća krilca i sve vrste pečenog mesa: Prste da poližeš! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

  • Zagrejte rernu na 220 Celzijusa.
  • Krilca prelijte uljem, posolite ih i pobiberite.
  • Pecite ih oko 50 minuta, gotovi su kad poprime zlatnu boju i postanu hrskava.
  • U posudici pomešajte rastopljeni maslac, naseckani beli luk, peršun, parmezan i crvenu papriku.
  • Umočite krilca u pripremljeni sos i vratite u rernu na još par minuta.

Pohovana marinirana pileća krilca: Sočno meso prepuno safta sa hrskavom koricom! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs