Ako izgleda kao da baš i ne uživa u krevetu

Pročitajte ga: Skriveni znakovi da muškarac želi oralni seks!

Iz neobjašnjivog razloga i bez nekog posebnog povoda počne da opisuje svoj najdraži pornić koji uključuje ludačko oralno zadovoljstvo. Baš onakvo kakvog bi on rado iskusio
Škola sexa
09:52h Autor:
Pročitajte ga: Skriveni znakovi da muškarac želi oralni seks!
Foto: Shutterstock

Koliko puta vam se desilo da tokom seksa imate utisak da vaš partner baš i ne uživa u potpunosti? Njemu tada treba samo mrvica vašeg dobrog raspoloženja i volja da se spustite u carstvo njegovog međunožja. Evo deset situacija kada možete biti sigurni da želi oralni seks.

1. Ako vaš partner tokom seksa počne neobjašnjivo da se umara, da vas gledas molećivim, psećim pogledom i da se neprestano žali da ga užasno bole leđa, mora vam biti jasno da "žicka" oralno zadovoljstvo. Ako još spomene da "mora da postoji drugi način", stvar je jasna.

2. Kada mu se iskreno požalite da niste baš raspoložene za seks, a on "suptilno" predloži da biste možda mogli malo da se "spustite dole".

3. Iz neobjašnjivog razloga i bez nekog posebnog povoda počne da opisuje svoj najdraži pornić koji uključuje ludačko oralno zadovoljstvo. Baš onakvo kakvog bi on rado iskusio.

Šta muškarci žele da im radite u seksu saznajte OVDE.

4. Kada tokom seksa kaže: "A da možda prisloniš svoje usne na njega?" naravno da "žicka" oralni seks.

5. Dok vas oralno zadovoljava onako usput spomene: "Sada je red na tebe", mora da vam bude jasno da bi više od svega voleo da i vi njemu pružite takvo zadovoljstvo.

6. Dok obuvate cipele, "neslano" se našali, prođe pored vašeg lica i svoj "paket" prisloni na vaša usta.

7. Kada je prehlađen i želi da se s njim ušuškate ispod ćebeta i da ga ljubite svuda, a posebno ispod pojasa.

8. Kada se raspriča o tome kako je seks izgledao nekad, pa o oralnom zadovoljstvu počne da priča kao o starom prijatelju s kojim je nekad uživao vozeći bicikl i ispijajući pivo.

9. Zapravo, gotovo svaki put kada je u toku vruća predigra, imajte na umu da bi vaša jača polovina više od svega volela da ga barem malo oralno zadovoljite.

A zašto oralni seks nije omiljen svim ženama saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs