ŠOK!

"SVI KAŽU DA SAM UŽASNA MAJKA SINU ZBOG JEDNE STVARI": A mališan je neviđeno lep, radi kao model i ZARAĐUJE BRDO LOVE

Majka je uvela sina u svet mode, čini se, od rođenja. A ni to joj nije dovoljno, već dozvoljava da reklamira žensku odeču i tako zarađuje.

Vaše dete & vi
23:22h Autor:
"SVI KAŽU DA SAM UŽASNA MAJKA SINU ZBOG JEDNE STVARI": A mališan je neviđeno lep, radi kao model i ZARAĐUJE BRDO LOVE
majka-oblaci-sina-u-zenske-stvari-i-tako-zaradjuje, Foto: Printscreen TikTok / ebony_andthreeboysx

Majka troje dece Eboni postala je pravi hit na TikToku, objavivši na svom porfilu video sina obučenog poput devojčice. Ovim postom pokrenula je lavinu oprečnih komentara. I dok je nekima izgledalo simpatično, drugi su imali veoma loš stav o celoj situaciji, misleći da to nije dobro za psihu dečaka.

O čemu je reč?

Mališan inače radi kao model, a bio je odeven u odeću za devojčice, jer se nije pojavila curica koja je trebala da bude deo reklame.

@ebony_andthreeboysx Haters gonna hate ? it wasnt planned but the little girl wouldnt do it so he took over ? #minimodel #toddlermodel #hatersgonnahate #modellife #childmodel #prettyboy ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

– Kada ti je sin tako lep da završi kao model u odeći za curice. Hejteri će se sad ispoljavati i mrzeti, ali nije bilo planirano, devojčica to nije htela da učini pa je on preuzeo – pojasnila je ova majka kojoj je cela situacija vrlo simpatična.

Dečak je poneo više odevnih kombinacija ženske garderobe, a u jednom trenutku je imao i mašnicu u kosi. Mnogi dele mišljenje da majka samo zbunjuje dete ovakvim odlukama, no Eboni smatra da joj sin nije nimalo zbunjen, već uživa u svemu.

- Deca te dobi još se ne zamaraju podelom odeće, igračaka i drugih stvari na muško – ženske. Nije zbunjen. On zna šta je to. Bilo je to modno snimanje, a ne njegovo svakodnevno odevanje. Neki kažu da sam loša majka zbog svega toga, ali nije me briga – rekla je.

Samo neki od najupečatljivijih komentara su:

  • ‘Zamislite koliko će mu zbog toga biti neugodno kad bude stariji.’
  • ‘Nikada to ne bih napravila svom detetu. Možete me sad nazvati staromodnom, ali nikada ne bih ni pomislila učiniti tako nešto.’
  • ‘Neki komentari su zbilja strašni, vaš sin je prekrasan.’
  • ‘Ne vidim zašto svi luduju oko toga pa mališan nema ni dve godine. Nije ga briga šta nosi i zna da je sladak.’
  • ‘Gledajte. Posao je posao. Pravi muškarci rade ono što moraju. Tako slatko.’
  • ‘Oh, on je prekrasan.’
  • ‘Pa taj mali zarađuje, mislim da ga neće biti briga za komentare svih vas.’
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs