KAO SESTRE!

UDALA SE PRVI PUT SA SAMO 19 GODINA, A MNOGI I NE ZNAJU ZA KOGA: Iz tog braka ima prelepu ćerku koja izgleda KAO AVION!

Ćerka Kaje Ostojić je prrava lepotica!

Vaše dete & vi
02:43h Autor:
UDALA SE PRVI PUT SA SAMO 19 GODINA, A MNOGI I NE ZNAJU ZA KOGA: Iz tog braka ima prelepu ćerku koja izgleda KAO AVION!
Ćerka Kaje Ostojić je prrava lepotica, Foto: Printscreen Youtube / KONTA SHOW

Kaja Ostojić se prvi put udala sa samo 19 godina, i to za "opasnog" momka, Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu. Međutim, njen bivši muž, poznatiji po nadimku Sova, uhapšen je 2009. godine, kada se pevačica ponovo udavala za košarkaša Uroša Duvnjaka. Bio je priveden zbog optužbe za rasturanje nedozvoljenih supstanci u okviru organizovane kriminalne grupe.

Inače, prilikom hapšenja kod Dragojlovića je pronađeno 60 grama nedozvoljene supstance. Kaja je tada rekla da nije znala ništa o Nikolinoj umešanosti u ''prljave poslove".

Iako je godinama izbegavala da govori o bivšim muževima i njihovim porodicama, pevačica je ranije otkrila detalj sa njihove svadbe.

- Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada, jer mi ništa nije stajalo - rekla je tad Kaja sa osmehom na licu, a mnogi komentarišu da sada najbolje izgleda otkako se pojavila na muzičkoj sceni.

Iz braka sa Nikolom ima prelepu ćerku Nikolinu, koja sada ima 20 godina! Kako Kaja važi za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni Srbije, očigledno je nasledila majčinu lepotu, ali i talenat. Pevačica je nakon razvoda devojčicu podigla praktično sama, odnosno uz pomoć i podršku roditelja.

Ova mlada dama je prava trendseterka, baš poput njene majke, i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svojih odevnih kombinacija. Pored dobrog izgleda i stila, od Kaje je nasledila i strast prema muzici.

Kaja je istakla da je moguće da će Nikolina, takođe, poželeti da se bavi muzikom, ali da će se potruditi da je u tome vodi i ne dozvoli da napravi iste greške kao ona.

- Ja znam da ona ima raznih sklonosti i da je multitalentovana devojka, ali kada bi odlučila, što mislim i da hoće u jednom momentu da se desi, da će ona da krene tim putem bar iz nekog hobija, ja ću uvek biti tu za nju. Neću joj dati savet, nego će sve biti onako kako ja budem htela, ako bude baš profesionalno krenula time da se bavi zaključila je Kaja Ostojić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs