Nasmejaće vas do suza

Urnebesno razočaranje: Šta se desilo kada je dečak saznao da će dobiti još jednu sestru (VIDEO)

Roditelji su želeli da na kreativan način saopšte deci da će najnoviji član porodice biti još jedna devojčica, a uprkos početnom entuzijazmu, jedini brat je briznuo u plač
Vaše dete & vi
04:12h Autor:
Urnebesno razočaranje: Šta se desilo kada je dečak saznao da će dobiti još jednu sestru (VIDEO)

Na snimku koji je postao pravi hit, šestogodišnji Ganer iz Arizone zajedno sa svojim sestricama Persil i Harper, treba da iseče tortu koja će da otkrije pol najnovijeg člana porodice.

"Mislim da je dečak", bio je ubeđen mali Ganer.

Međutim, nakon njegovog početnog entuzijazma i uzbuđenja usledio je dramatičan zaokret kada je presekao tortu i video da je fil roze boje. Briznuo je u plač.

"Znao sam da je devojčica", očajan je bio šestogodišnjak, koji već ima dve mlađe sestre i priželjkivao je brata s kojim bi igrao fudbal.

Ganer se ipak na kraju pomirio sa vestima i kasnije je rekao da je ipak srećan što će da dobije još jednu sestricu.

"Želeli smo da na ovakav način saopštimo deci da če da dobiju sestru. Znali smo da će Ganer biti razočaran, ali baš toliko nisam mogao ni da pretpostavim", izjavio je otac Džeson.

Majka Tifani je rekla da se dečak ljutio oko sat vremena, ali posle ubeđivanja da je lepo što je umesto brata dobio sestricu, pomirio se sa sudbinom i svi su zajedno jeli tortu.

http://www.youtube.com/watch?v=VrAcV2ywnqc
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs