čestitiamo!

"NEMA ODMORA, DOK TRAJE OBNOVA!": Naša pevačica posle samo 3 meseca od prvog porođaja opet TRUDNA

Marija Mikić je opet u drugom stanju!

Trudnoća
13:03h Autor:
"NEMA ODMORA, DOK TRAJE OBNOVA!": Naša pevačica posle samo 3 meseca od prvog porođaja opet TRUDNA
Marija Mikić ponovo u drugom stanju, Foto: Printscreen Instagram / Marija Mikić

Pevačica Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić ponovo očekuju bebu, iako su pre samo tri meseca postali roditelji devojčice Đurđe. Međutim, ovaj vrlo zanimljiv par je juče sve iznendio lepim vestima!

Marija Mikić
foto: Printscreen Instagram / Marija Mikić

Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv sedme sile ne može! Hteli smo da sačekamo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! – poručila je pevačica na svom profilu.

Marija nije uopšte očekivala da će tako lako zatrudneti, s obzriom da je prolazila kroz brojne uspone i padove, kada je poželela prvu put da se ostvari u ulozi majke.

Marija Mikić
foto: Printscreen Instagram / Marija Mikić

– Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Verovatno je onaj gore video kako se lepo snalazimo, pa ko veli - daj još jedno. Ali svakome Bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će biti jako teško sa dve bebe, ali spremni smo na to jer veća sreća ne postoji – smatra ona.

Pre nego da na svet donese Đurđu, suočila se i sa dva spontana pobačaja.

– Nisam želela da govorim o trudnoći jer sam imala dva spontana pobačaja prošle godine i mnogo sam se plašila da se to ne dogodi i ovog puta. Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržav - rekla je tom prilikom pevačica.

Tada je istakala da su doktori čak sumnjali da beba ima Daunov sindrom.

- Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone. Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je. Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako. Sada je sve dobro, nemam jutarnje mučnine, ali povraćam šta god da pojedem, čak sam i smršala – govorila je Marija tokom prve trudnoće, koju je oktrila na vrlo simpatičan način, za vreme nastupa na Beoviziji:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs