BEOGRAD

POLUFINALE BEOVIZIJE U NJENOM ZNAKU: Pevačica na neobičan način otkrila da je u drugom stanju i zašto je ćutala o tome!

Danima se šuškalo da je pevačica Marija Mikić u drugom stanju, a sinoć je, posle svog nastupa na prvoj polufinalnoj večeri takmičenja "Pesma Evrovizije", to i potvrdila na veoma simpatičan način!

Vesti
Autor:
POLUFINALE BEOVIZIJE U NJENOM ZNAKU: Pevačica na neobičan način otkrila da je u drugom stanju i zašto je ćutala o tome!
Foto: Printscreen/youtube/Srbija Danas

Vlasnica nežnog glasa Marija Mikić predstavila se pesmom "Ljubav me inspiriše" na prvoj polufinalnoj večeri Beovizije, ali se njen nastup završio na veoma neobčan način. Jednim potezom je otkrila da će uskoro postati mama!

Ona je najpre veoma emotivno otpevala svoju numeru, a po završetku izvođenja, iz dekoltea izvadila cuclu i stavila je usta, mazeći stomak!

Potom su joj voditelji u “Green Room-u” spremili poklon - odelce za bebu na kom je napisano “Bebovizija”, što je Mariju veoma raznežilo.

Trenutno je u petom mesecu trudnoće, a naglasila je da neće odustati od odlaska u Torino zbog drugog stanja, kao i da se nikad bolje nije osećala.

- Posle dva negativna teksta sam saznala da sam u drugom stanju, zato sam odlučila da u početku ćuitm o tome. Neće me trudnoća omesti ni u čemu. Osećam se super. Neću da odustanem, jer mislim da jedna žena može sve i nikad se nisam osećala lepše i nikad nisam imala više snage nego sada, i ne vidim zašto bih odustala - istakla je buduća mama.

Marija se, inače, plasirala i u finale takmičenja, tako da nastavlja borbu za odlazak na Evroviziju u Italiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs