Neophodan osećaj opuštenosti

Idealne za svaki dom: Najlepše ideje za postavljanje ležaljke u sobi!

Postavite jednu pored prozora i uživajte u pogledu dok sanjarite i maštate.

Dobra stvar je da ni ležaljke ni ljuljaške ne zauzimaju podni prostor, pa se lako mogu ubaciti u svaki dom, bilo da je on mali ili veliki

Enterijer
09:18h Autor:
Idealne za svaki dom: Najlepše ideje za postavljanje ležaljke u sobi!
Foto: Shutterstock

Ležaljke su idealne za bilo koji deo vašeg eksterijera – one unose opuštene vibracije i daju vam priliku da se opuštate svakodnevno, kao da ste na trajnom godišnjem odmoru…

Ipak, ležaljke mogu biti unesene i u enterijer. Kačenje jednog ovakvog predmeta u zatvoren prostor je sjajna ideja za bilo koji deo vašeg doma, od dnevnog boravka do dečijih soba, jer će i tu takođe doneti neophodan osećaj opuštenosti. Kako da idealno inkorporirate ležaljke sa stilom svog doma, u savršenoj harmoniji sa gostoljubivim vibracijama? Evo nekoliko ideja.

Daje toplinu svakoj prostoriji: 5 najvažnijih pravila za odabir idealnog tepiha!

foto: Shutterstock

Ležaljke su idealna rešenja za dnevne sobe, spavaće sobe ili sobe u kojima borave i igraju se deca. Ako imate enterijer boemskog, rustičnog, tropskog ili jednostavno ležernog stila, odaberite ležaljku koja će se idealno uklopiti uz njega.

Rešite ih se: Ovih 10 stvari ne bi trebalo da imate u domu nakon tridesete!

foto: Shutterstock

Pretvorite jedan neprijatni kutak u čitav deo posvećen uživanju uz pomoć ležaljke, nekoliko saksija sa zelenilom i vašim omiljenim romanima. U formalnim, savremenim ili minimalističkim domovima, ležaljke tek dobijaju svoju popularnost, jer se upravo tu najviše ističu, akcentujući kontraste između njih i ostalih komada nameštaja. Kačenjem ležaljke u jedan takav prostor učinićete ga daleko manje formalnim i prijatnijim za boravak, ali i krajnje neobičnim.

Kako preurediti stan uz ograničeni budžet: Potpuno nov enterijer u 3 jednostavna koraka! (FOTO)

foto: Shutterstock

Ležaljke u formi stolica su još jedna fenomenalna ideja za enterijer i eksterijer, a mnogi će vam reći da su one daleko udobnije od tradicionalne forme. Ulepšajte svoj kutak za čitanje ovakvom stolicom umesto regularne, i dobićete svoj portal za zemlju iz snova. Okačite nekoliko ljuljaški u dečije sobe i verujemo da će klincima koliko odmah to postati omiljeni deo vašeg doma.

Spas za sve podstanare: 7 ideja za uređenje iznajmljenog stana!

foto: Shutterstock

Postavite jednu pored prozora i uživajte u pogledu dok sanjarite i maštate.

Dobra stvar je da ni ležaljke ni ljuljaške ne zauzimaju podni prostor, pa se lako mogu ubaciti u svaki dom, bilo da je on mali ili veliki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs