Dešavanja na dvoru

Zavirite u dom danske kraljevske porodice: Sami ukrasili novogodišnju jelku, jedan detalj svima zapao za oko! (VIDEO)

Na ovaj simbolični način buduća danska kraljica želela je da predstavi i svoju domovinu

Enterijer 04.12.2017. - 12:46h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Kraljevske porodice se po mnogo čemu razlikuju od "običnih", ali nešto ipak imaju i zajedničko, barem je to slučaj sa predstavnicima danske monarhije.

 

Najozbiljnija konkurencija Kejt Midlton: Danska princeza Meri na modnom tronu! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / Det danske kongehus

Naime, princ Frederik, princeza Meri i njihova deca sami su ukrašavali svoju novogodišnju jelku. Na snimku koji je objavila danska kraljevska porodica na Jutjubu vidi se kraljevski par kako u društvu prinčeva Kristijana (12) i Vinsenta (6) kao i princeza Izabele (10) i Džozefine (6) na jelku postavljaju sveće, ukrase u obliku Deda Mraza i zvezda sa fotografijama najmlađih članova.

foto: Printscreen Youtube / Det danske kongehus

Međutim, tu se našao i kengur. Mnogi su se zapitali odakle takav netipični detalj na novogodišnjoj jelci, ali sva nedoumica nestaje kada se uzme u obzir rodna Australija princeze Meri. Na ovaj simbolični način buduća danska kraljica želela je da predstavi i svoju domovinu.

 

Ostvarenje sna obične devojke: Kako je Meri postala danska princeza! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / Det danske kongehus

I dok je Meri "upravljala" čitavim ukrašavanjem, Frederik se nije libio da se popne na merdevine kako bi ukrasio najviše delove jelke.

Na snimku se vidi i raskošna unutrašnjost rezidencije danske kraljevske porodice. Enterijer Amalienborga krase ogromna ogledala, kristalni lusteri i skupoceni nameštaj, kako i dolikuje pripadnicima jedne monarhije.

foto: Printscreen Youtube / Det danske kongehus

Međutim, ipak preovladava utisak koliko su Frederik i Meri sa svojim naslednicima poput sasvim obične porodice koja uživa u malim radostima, kakvo je ukrašavanje novogodišnje jelke.

 

Danska princeza Meri oduševila svet: Svaka žena treba da se ugleda na nju! (FOTO)

 

Pogledajte snimak:

  

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs