prelepo

GVINET PALTROU IZDAJE SVOJU KUĆU I PRIPREMA GOSTIMA LUDILO: Zavirite u velelepnu vilu, definitvno je KRALJICA LUKSUZA

Ovako nešto još niste videli, ona je definitivno žena sa ukusom!

Enterijer
12:39h Autor:
GVINET PALTROU IZDAJE SVOJU KUĆU I PRIPREMA GOSTIMA LUDILO: Zavirite u velelepnu vilu, definitvno je KRALJICA LUKSUZA
Gvinet Paltrou izdaje svoju luskuznu kuću koja je prelepa, Foto: Airbnb / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gvinet Paltrou objavila da je na sajtu "Airbnb" da će svoju prekrasnu kuću u Montesitu ustupiti za izdavanje. Naime, Paltrou je vest objavila na Instagramu u utorak ujutro, napisavši da će dvoje srećnih obožavatelja moći jednu noć da ostanu u njenoj vili u Santa Barbari.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Ispod objave, video obilaska kuće, napisala je: "Usamljenost je ljudsko stanje, ali u proteklih nekoliko godina su povećana izolacija i nedostatak zajednice učinili naše živote još više fragmentiranim. Airbnb je imao briljantnu ideju učiniti nešto da svet učini malo manje usamljenim, zbog čega vas pozivam da dođete da prespavate u mom pansionu Montesito.

Premda možda počinjemo kao stranci, nadam se da ćemo pronaći veze i zajedničke tačke uz ukusan obrok. Lezite uz bazen, idite na jedno od mojih omiljenih planinarenja i, naravno, imaćete kupatilo puno mojim omiljenim "goop" proizvodima za istinski luksuzan boravak."

Gosti mogu započeti s rezervacijom 15. avgusta u 10 sati po pacifičkom vremenu na ovom sajtu. Budući da je boravak otvoren za samo dva gosta i to samo na jednu noć 9. septembra, sigurni smo da će se ljudi utrkivati.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Osim uživanja u prostranoj vili, jednonoćni boravak uključuje i vođenu sesiju transcendentalne meditacije, opuštajući dan u toplicama s omiljenim potrepštinama gumice za lepotu i hranjivi obrok inspirisan '"Goopovom kuhinjom'".

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs