ĐOKOVIĆ ĆE U PENZIJI ŽIVETI U RASKOŠNIM VILAMA KOJE ODUZIMAJU DAH: Nole ima 3 OPCIJE, ne zna se koja je SKUPLJA i lepša

Novak Đoković, kada se oprosti od igračke karijere, može da bira gde će u penziji živeti, a svaka solucija je predivna!

Enterijer
11:40h Autor:
ĐOKOVIĆ ĆE U PENZIJI ŽIVETI U RASKOŠNIM VILAMA KOJE ODUZIMAJU DAH: Nole ima 3 OPCIJE, ne zna se koja je SKUPLJA i lepša
Gde će Novak Đoković živeti u penziji?, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Novak Đoković osluškuje svoje potrebe, ako i afinitete porodice, te u skladu sa tim tokom godine nekoliko puta menja mesto stanovanja. U proteklih nekoliko godina je postao vlasnik fascinantnih nekretnina u kojima pronalati mir, a sasvim je izvesno da će u njim poraviti i kada se penzionše. Međutim, tri lokacije se posebno izdvajaju.

1. LUKSUZNA VILA U MARBELJI

Ovu velelepnu vilu iznajmljivao je na početku pandemije korona virus, a onda je rešio da postane njen vlasnik i iskeširao je preko 10 miliona evra, pisali su španski mediji.

Novakova vila okružena je prirodom i planinama, a sa terase se pruža spektakularan pogled na more. Ima čak 9 soba i osam kupatila, spoljni i unutrašnji bazen i posebne delove za rekreaciju i goste.

1 / 5 Foto: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Vila poseduje i teniski teren gde Novak marljivo trenira i dok je na odmoru. Osim soba koje imaju bilijar i stoni-tenis, u kući se nalazi i bioskopska sala, kao i teretana.

U januaru 2022. godine renovirao ju je po feng šui pravilima, a ceo proces je bio pod budnim okom vrhunskih dizajnera.

1. RANČ NA KOSMAJU

Luksuzno zdanje donedavno je pripadalo Jugoslavu i Eleni Karić, a kada se par razveo 2020. godine, rešio je da raskošno imanje proda za 2,9 miliona evra, kako su tada domaći mediji preneli.

Imanje odište glamurom, a pogled na predivnu prirodu se čini da je najvredniji, posebno što u okolini nema mnogo kuća, te je privatnost zagarantovana.

Kuća okružena zelenilom ima prostrano dvorište, a tu su i voćnjaci i povrtnjaci. Prostor je oplemenjen rustičnim komadima nameštaja i neizbežnim antikvitetima, te sve zajedno odiše toplom i prijatnom atmosferom.

Mirni krajolik u kome se nalazi vila Novaka i Jelene Đoković idealan je za porodična okupljanja, odmor posle napornih mečeva teniskog asa, kao i za meditaciju u kojoj uživaju on i supruga.

1. SKUPOCENA OAZA MIRA U CRNOJ GORI

Nedavno je u domaćoj javnosti odjeknula vest da je Nole kupio i prelepu vilu u Crnoj Gori, a prilikom izbora mu je pomogao Jugoslav Karić, inače njegov dobar prijatelj.

- Vila je u odličnom stanju, međutim, Đokovići žele da je urede u potpunosti po svojoj meri i posebnim afinitetima, zbog čega su sada tu radovi u toku. Posed našeg asa sličan je zdanjima u luksuznom naselju Ljuta, nalazi se na obali mora i izlazi na svoju privatnu plažu. On bi ovih dana trebalo da dođe i obiđe radove o dogovori poslednje detalje oko enterijera, čime će se verovatno Jelena baviti - otkriva izvor blizak Đokovićima i dodaje:

- To je ogromno imanje sa kućom koje izlazi na mora. Svi ovde imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje što ima. Novak voli primorje i sigurno će ovo biti njihov "letnjikovac" koji je nadomak Beograda, za koji ga vezuje škola mališana i Jelenine obaveze oko fondacije.

Novak Đoković
foto: Kurir

Kako je "Kurir" ekskluzivno saznao, Novak Đoković prodao je nekretninu u Porto Montenegru u Tivtu, koju je kupio nakon venčanja s Jelenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs