GAZDA CIPIRIPI POSEDUJE NAJRASKOŠNIJU ZLATNU VILU U SRBIJI: Ima odaje koje ODUZIMAJU DAH, a ova soba je SVE FRAPIRALA

Najluksuznija vila u Srbiji svakoga ostavlja bez teksta, a mišljenja o stilu su podeljena!

Enterijer
08:29h Autor:
GAZDA CIPIRIPI POSEDUJE NAJRASKOŠNIJU ZLATNU VILU U SRBIJI: Ima odaje koje ODUZIMAJU DAH, a ova soba je SVE FRAPIRALA
Kako izgleda najluksuznija kuća u Srbiji?, Foto: Printscreen TikTok / bozic.uros

Velelepna vila u kojoj ima zlata na svakom koraku nalazi se upravo u Vršcu, a u vlasništvu je dobrostojeće romske porodice. Gazda Cipiripi, kako nazivaju meštani domaćina kuće, uložio je ogroman novac da bi izgradio dom iz snova, a o svakom detalju se pažljivo razmišljalo.

Naime, sve je popločano mermerom, a u svakoj prostoriji preovladava raskošni stilski nameštaj. Sobe su nepregledne veličine, a za osveženje po stolovima se nalaze flaše preskupih pića.

Vila
foto: Printscreen TikTok / bozic.uros

Posebno je interesantan salon na spratu, u kojem se na sredini nalaza velika rupa, kako bi i odate moglo da se gleda na glamurosan dnevni boravak u prizemlju, gde se nalazi garnitura od crvenog somota sa pozlaćenim delovima.

U trpezariji se nalazi dugačak sto i predstavlja mesto gde se porodica okuplja, kako bi zajedno jela i provodila vreme. A u sklopu nje se nalazi i ogromna kuhinja, koja je opremljena najsavremenijom tehnikom.

1 / 6 Foto: Printscreen TikTok / bozic.uros

Snimak kuće je postao viralan munjevitom brzinom i pokrenuo je lavinu komenatra na društvenim mrežama. I dok mnogi hvale gazdu Cipiripija kako je sve stekao radom, ima onih koji misle da je enterijer kuće "malo previše".

"Bravo za gazde", "Izgleda baš romantično", "Prelepo", "Nikad do sada nisam video ovakvu vilu", Kuća mi je lepa, ali je nameštaj kič, "Bolje da se živi u 20 kvadrata, ko će da čisti sve ovo", "Srbi na aparatima", "Uveče kad se probudiš, možeš vrat da polomiš kroz ovu rupu", "Sve je sređeno sa ukusom", samo su neke od najzanimljivijih reakcija korisnika društvenih mreža.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs