PRESELILI SU SE U SAD I ŽIVELI U SKUČENOM STANU,PA STVORILI LUKSUZNU OAZU MIRA: Ovako živi Nikola Đuričko u LOS ANĐELESU

Svi su bili skeptički kada je Nikola Đuričko odlučio da se preseli u Ameriku, uprkos činjenici da je ovde imao i te kako uspešnu karijeru, ali pokazao je da sreća prati hrabre!

Enterijer
08:14h Autor:
PRESELILI SU SE U SAD I ŽIVELI U SKUČENOM STANU,PA STVORILI LUKSUZNU OAZU MIRA: Ovako živi Nikola Đuričko u LOS ANĐELESU
Kako izgleda dom Nikole Đurička u Americi?, Foto: Printscreen - nikoladjuricko

Nikola Đuričko, naš glumac sa posebnim osmehom i harizmom sledio je svoje snove i, iako je u Srbiji imao blistavu karijeru i ređao je sjajne uloge, odlučio je da sreću okuša i preko okeana. I ispostavilo se da sreća zaista prati hrabre! Do sada je imao prilike da igra rame uz rame sa brojnim holivudskim zvezdama, a fenomenalno se istakao u hot seriji "Stranger things" na Netfilksovoj platformi.

Kako uvek ističe, ništa to ne bi bilo ostvarivo da nije imao neizmernu podršku supruge Ljiljane, koja mu je bila "vetar u leđa" u ključnim momentima. Već godinama sa porodicom živi u Los Anđelesu u Americi, ali vrlo često zbog prijatelje, rodbine i profesionalnih angažmana, posećuje i svoju rodnu zemlju.

Nikola i Ljiljana su u braku su duže od dvadeset godina. Iz te ljubavi rodilo se i dvoje dece, ćerka Nađa i sin Đorđe.

Dom porodice Đuričko u Los Anđelesu, kako su pisali mediji, prvo je bio mali stan, a sad je to raskošna kuća na dva sprata sa modernim skupocenim nameštajem. Pre par dana je ovaj šarmanti glumac proslavio i 49. rođendan, a tom priliko je otkrio i kako izgleda delić njihove oaze mira.

— Moja cela porodica se preselila, to je velika i uzbudljiva avantura za sve nas. Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve. Ja ću uvek raditi i stvarati i u Srbiji, ali Amerika je ogromno tržište i planiram baš u Los Anđelesu da se usavršavam. Ovo je grad koji godišnje ima 300 sunčanih dana i najveće TV i filmske studije, a ja sam glumac — rekao je pre nekoliko godina Nikola za "Gloriju", malo posle odlaska u SAD.

Đuričko je stekao je široku popularnost i priznanje svojim impresivnim radom u filmskoj, televizijskoj i pozorišnoj industriji. Izuzetnim glumačkim sposobnostima osvojio srca publike širom sveta, te uspešno gradi karijeru i na stranim tržištima.

Njegove izvedbe na sceni su dočaravale duboke emocije i raznovrsne likove, osvajajući pohvale filmskih kritičara i publike. Na filmskom platnu, Đuričko je ostvario nezaboravne uloge u raznim žanrovima. Njegov izuzetan talenat i posvećenost ulogama doneli su mu brojne nagrade i priznanja. Neki od najpoznatijih filmova u kojima je glumeo su :"Lepa sela, lepo gore", "Zona Zamfirova", "Montevideo, Bog te video!" i "Vlažnost", "Munje" "Lajanje na zvezde", "Nebeska udica", "Mrtav ladan", "Pljačka Trećeg rajha", "Kad porastem biću Kengur", "Žena sa slomljenim nosem", "U zemlji krvi i meda", "Svetski rat 3"...

Nikola je takođe postao prepoznatljivo lice na televiziji. U popularnoj seriji "Moj rođak sa sela" pobrao je sve simpatije, a sposobnost da prelazi između različitih žanrova i da izrazi širok spektar emocija čini ga izuzetno svestranim glumcem.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pored svog uspeha u glumačkoj industriji, Đuričko je poznat i po svom humanitarnom radu. Aktivno se angažuje u podršci deci sa posebnim potrebama i osobama sa invaliditetom, koristeći svoj glas i uticaj kako bi podigao svest kod ljudi.

Nikola Đuričko je ne samo izuzetan glumac već i inspiracija za mlade talente. Njegov profesionalni integritet, strast prema glumi i humanitarni rad čine ga izuzetnim pojedincem u svetu zabave.

— Mi doručkujemo zajedno, a onda Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika. Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi — otkrio je glumac kako izgleda tipičan dan u njihovoj porodici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs