MEDICINSKA SESTRA JE SKUPLJALA SVE I SVAŠTA DOK SE NIJE ŽIVA ZAKOPALA U STVARIMA: Pogledajte kako su očistili sav nered

"Skupljači" je termin za ljude koji jednostavno ne mogu da bace nepotrebne stvari pa godinama žive zatrpani u njima, u nemogućnosti da nastave život normalno

Porodica
10:36h Autor:
MEDICINSKA SESTRA JE SKUPLJALA SVE I SVAŠTA DOK SE NIJE ŽIVA ZAKOPALA U STVARIMA: Pogledajte kako su očistili sav nered
Rouz u kući zatrpana stvarima, Foto: Printscreen/youtube

Dok je živela u braku, kuća u kojoj je boravila Roz bila je relativno uredna i čista. Nakon razvoda počinje opsesivno da sakuplja stvari, jer nije postojao niko ko bi kontrolisao njeno ponašanje.

Ćerke su joj se brzo udale i osamostalile, dolazile su kod nje samo u retkim prilikama, dok je ova medicinska sestra živela sama u svom neredu.

Pogledajte kako je izgledala njena kuća:

1 / 5 Foto: Printscreen/youtube

Kada više nije imala gde da sedne ili legne, ova medicinska sestra je odlučila da potraži pomoć, nekoga ko bi joj rasčistio kuću. Ali sama nije priznavala da ima problem, iako je bila zatrpana njime.

Ekipa serije "Skupljači" došla je da joj pomogne da se reši nepotrebnih stvari. Tada su se suočili sa novim problemom - Roz nije htela da baci hranu sa isteklim rokom ili lekove koji su bili više nego opasni.

"Nikad nisam imala problem kada sam jela hranu kojoj je istekao rok," govorila je uporno.

"To ne znači da nećete imati problem u budućnosti. Ova hrana nije jestiva," govorili su joj profesionalci.

Nakon nedelja rasčišćavanja uradili su nemoguće - očistili su čitavu kuću ove medicinske sestre u penziji. Iz kuće je izneseno i u 13 kamiona utovareno bezbroj paketa odeće, obuće i raznih drugih stvari koje su potom donirane.

1 / 5 Foto: Printscreen/youtube

Nakon svega, ova medicinska sestra je odlučila da krene na savetovanje i lečenje kako bi izbegla dalje gomilanje stvari.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs