SNIŽENJA KOJA SE NE PROPUŠTAJU – ZA IDEALAN SVET IZ MAŠTE NAŠIH MALIŠANA

Enterijer
Autor:
SNIŽENJA KOJA SE NE PROPUŠTAJU – ZA IDEALAN SVET IZ MAŠTE NAŠIH MALIŠANA
Foto: Promo

Dečija soba predstavlja centar detinjstva i odrastanja, jer baš tu nastaje dečija prva zona sigurnosti i komfora, ali i prva mala umetnička dela, uspavanke, učenje slova i brojeva, kao i čitanje omiljenih knjiga i igranje omiljenih igara. Postoji mnoštvo ideja za lepe i zanimljive dečije sobe, a Forma Ideale vam u svom asortimanu nudi bogatu ponudu svega potrebnog za opremanje dečije sobe: krevete samce, krevete na sprat, radne i kompjuter stolove, kompjuter i kancelarijske fotelje, kao i komplet dečije sobe.

Ukoliko planirate u skorije vreme da kompletno opremite ili osvežite sobu najmlađih članova vaše porodice, SJAJNA VEST je da je u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, tokom jula i avgusta, preko 100 artikala za opremanje dečije sobe na odličnom POPUSTU.

Za opremanje sobe dece mlađeg uzrasta dominantne boje su najčešće plava i roze, pa tako možete odabrati dečiju sobu MAŠA u kombinaciji belog i roze ili belog i plavog dekora, ili pak sobu u belom drvo dekoru, koja se može uveseliti raznim dekorativnim detaljima, poput dečije sobe TINA .

Enterijer, Forma Ideale
foto: Promo

Ukoliko opremate sobu za starije školarce i tinejdžere, omogućite im da svoj izbor pronađu među neutralnim nijansama boja i prirodnim, neupadljivim, drvo dekorima. Nikako ne propustite ni dekoraciju za sobu, jer ona ume da napravi čaroliju. Njima je zaista svaki detalj važan, ali samo onda kada ih raduje. Odličan izbor za opremanje prostora za tinejdžere ili možda studente je kolekcija MITO koja se sastoji od 7 elemenata, pa možete odabrati one koji se najbolje uklapaju u prostor kojim raspolažete.

Kako je potrebno odabrati i adekvatan krevet za dečiju sobu, možete razmisliti o neutralnim varijantama, poput kreveta KASIJA 200x90 , VARADERO 90, VARADERO PLUS 90, ORFELIN 90, LEVANT, a odličan izbor, ukoliko želite krevet za dvoje dece jeste popularni model kreveta na sprat MIRKO.

Enterijer, Forma Ideale
foto: Promo

Veliki izbor kompjuter i radnih stolova, kao i dečijih radnih, kompjuter i gejming fotelja i stolica, u narednom periodu će biti na sniženjima u Forma Ideale salonima i internet prodavnici, pa ukoliko niste u mogućnosti da opremite celu dečiju sobu, obradujte vaše najmlađe kreiranjem njihovog kutka za kreativnost, učenje i igru.

Ono što može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko vi želite dodatnih 5% na vašu kupovinu, na sajtu Forma Ideale možete pogledati uputstva kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pored aktuelne akcije sniženja u kategoriji dečijih soba, očekuje vas i mesečna akcija, a tu su i ostale mogućnosti za uštedu koje iz meseca u mesec nudi Forma Ideale kroz svoje akcije.

Ukoliko ste odlučili da osvežite dom, ne propustite SNIŽENJA, a sve to po idealnim uslovima kupovine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs