SVAVRŠEN DIZAJN!

DOM NAJBOGATIJE AMERIKANKE ĆE VAS RASPAMETITI: Prostire se na 2 sprata, vredi 25 miliona $ i ima POGLED KAO IZ BAJKE

Najbogatija Amerikanka Alis Volton živi u stanu u Nujorku koji se prostire na oko 580 m2!

Enterijer
11:43h Autor:
DOM NAJBOGATIJE AMERIKANKE ĆE VAS RASPAMETITI: Prostire se na 2 sprata, vredi 25 miliona $ i ima POGLED KAO IZ BAJKE
Foto: Guy Bell / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alis Volton je, prema zvaničnim podacima, najbogatija žena u Americi i druga na svetu. Trenutno uživa u skupocenoj nekretnini u Njujorku. Interesantno je da je Alis zapravo dugo živela na jednom ranču, te je nedavno odlučila da se preseli u luksuzan stan na Menhetnu. Enormno bogatstvo nasledila je od svog oca Samjuela Mura, milijardera i osnivača Wal-Mart Trading Corporation.

Rođena je 7. oktobra 1949. godine u Njuportu. Diplomirala je ekonomiju na na Univerzitetu Triniti u San Antoniju u Teksasu. Potom je radila kao analitičarka kapitala i brokerka, da bi 1988. godine osnovala i investicionu banku. Njeno bogatstvo se procenjuje na više od 70,8 milijardi USD. Nema dece, a iako se nekoliko puta udavala, nije imala mnogo sreće u ljubavi.

Alis Valton
foto: Profimedia

Ova poslovna žena je značajno podigla uspeh kompanije "Volmart", čiji je suvlasnik. Na njenom licu nećete videti botoks ni druge kozmetičke novotarije, ponosno nosi svoje sede. Iako za lepotu koristi samo klasičnu odeću i minimum šminke, Alis izgleda kao plemkinja i pleni posebnom energijom, iako se trudi da bude neupadljiva.

Kako izgleda Alisi velelepni dom u Njujorku?

U pitanju je čuvena zgrada na adresi Park avenija 515 u kojoj su samo stanovi za ultrabogate. Njen je vredeo "samo" 25 miliona dolara. Međutim, Alis nije kupila samo jedna stan, već 30. i 31. sprat.

Njen dom se rasprostire na oko 580 kvadrata, ima pet soba, šest kupatila, lift i 52 prozora koji pružaju panoramski pogled na grad.

Kuhinja je od nerđajućeg čelika, dnevni boravak je sav u visokim prozorima i ima kamin na drva. Poseban deo stambene jedinice je ogromna biblioteka, dok joj spiralno stepenište daje autentičnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs