pogledajte

KIM KARDAŠIJAN NAPOKON POKAZALA SVOJ DOM: Minimalistički kompleks uskoro će zameniti ogromnim svemirskim brodom!

U Vog videu pogledajte kako izgleda dom Kim Kardašijan u kojem živi sa svojom decom.

Enterijer
Autor:
KIM KARDAŠIJAN NAPOKON POKAZALA SVOJ DOM: Minimalistički kompleks uskoro će zameniti ogromnim svemirskim brodom!
Foto: Printscreen Youtube / Vogue

Uz svu dramu koja se događa u njenom privatnom životu, nije ni čudo što Kim Kardašijan želi da njen dom bude mirno i sigurno utočište.

Kraljica rijalitija dopustila je Vogu da zaviri u njen minimalistički, umirujući kompleks u Kalabasasu koji je otkupila od Kanjea Vesta za 23 miliona dolara nakon što je prošle godine podnela zahtev za razvod.

'U mojoj kući je sve minimalno', izjavila je Kardašijan na početku videa. 'Smatram da je u svetu toliko haosa da kada dođem kući želim da bude stvarno tiho i želim da se sve deluje umirujuće.'

Kim i Kanje kupili su raskošni dom još 2014. godine, pre nego što su ga obnovili, a proces obnove trajao je šest godina.

Bivši par je prvi put pustio Vog u njihov zapanjujući prostor još 2019. godine, a iako se Kanje Vest iselio, novi Vogov video pokazuje da je neutralna estetika i dalje prisutna.

U novom videu, Kim prvo pokazuje kuhinju, koja ima ogromno kuhinjsko ostvro od belog mermera i ormariće od svetlog drveta.

Osnivačica Skimsa majka je četvoro dece, Nort, 8, Seint, 6, Čikago, 4, i Psalm, 2, ali njena kuhinja je lišena nereda kakav ispunjava većina porodičnih kuhinja.

'Svako dete ima potpunu slobodu da napravi svoj kreativni nered u svojoj spavaćoj sobi i da se zabavi, ali u glavnim prostorijama mi se jako sviđa mir', izjavila je.

Dnevna soba ima mali kamin i prozore od poda do plafona koji su prekriveni belim zavesama. Zakrivljeni beli kauč i dve odgovarajuće stolice jedini su komadi nameštaja u sobi.

Hodajući kroz luksuzni dom, Kim je odvela kamere na košarkaško igralište svoje kuće, smešteno u prostranom dvorištu.

Igralište gleda na teretanu, a Kim i njenim sestrama to je omiljeno mesto za vežbanje, ali i za dečje igre.

'To je najbolje mesto za dečje druženje', rekla je Kardašijan o spoljašnjem prostoru.

U međuvremenu, rijaliti zvijezda je takođe pokazala i svoju impresivnu kolekciju automobila, tvrdeći da je sva svoja vozila obojila u sivo kako bi odgovarala boji njene kuće.

Kardašijan je izdvojila i svoja tri otmena automobila, Lamborgini, Rols-Rojs i Majbah, rekavši da su oni među njenim najskupocenijim stvarima.

Izgleda je Kim dosadio njen minimalistički dom, jer je rijaliti zvezda podnela zahtev za izgradnju ogromne vile u obliku svemirskog broda.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs